Schizofrenie

Schizofrenie

Anotace: jak málo k tomu chybí

1 Máš duši zamčenou, na velký zámek
Už dávno ztratil jsi klíč.
Máš svět svůj a v sobě zmatek
A v hlavě hlasy, co křičí – utíkej pryč!

Před refrén:Kam ti odletěl tvůj anděl strážnej?
Kdo tě zachrání?

Refrén: Teď tě sžírají tvé vlastní hříchy
Máš svůj svět, jsi plný pýchy
Zmatený myšlenky a noční můry
V hlavě máš démony, co v noci tě budí.
Nejde už zachránit zmatenou duši
Vědomí ovládnout, srdce ti buší.
Uniknout přeludům, opojen z prokletí
Ztracený v iluzi vlastního podsvětí!

2.Stále se bojíš, vlastního stínu
Schovaný v náručí, svých temných splínů.
Duši máš bolavou, nevíš jak dál
Nemůžeš uniknout,jak by sis přál.

recitál: Nemůžeš procitnout z dlouhého spánku
Zastavit myšlenky a otočit stránku.
Umlčet svědomí,které tě straší
Po nocích nekonečných a bezesných!

Před refrén:Kam ti odletěl tvůj anděl strážnej?
Kdo tě zachrání?

Refrén:Teď tě sžírají tvé vlastní hříchy
Máš svůj svět, jsi plný pýchy
Zmatený myšlenky a noční můry
V hlavě máš démony, co v noci tě budí.
Nejde už zachránit zmatenou duši
Vědomí ovládnout, srdce ti buší.
Uniknout přeludům, opojen z prokletí
Ztracený v iluzi vlastního podsvětí!
Autor Samuel 75, 09.03.2010
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí