MALÍŘ

MALÍŘ

Anotace: PORTRÉT

Ahoj lide jsem přec tady
vidíš mě, já stojím zde!
ty jsi přeci známý malíř
jen se otoč zpátky dnes.

Nikdo nechce doma koukat
na tvé divné malování
kdysi hezky kreslil si světu
dnes se snažíš všechna čest!

Jen to hezké dávno není
je to strašné ta bolest.
Koukáním na tvé dílo
můžě někdo oslepět!!

Nenič papír, jeho škoda
vždyt je bílý jako ty
dnes je škoda dát ti tužky
kreslíři tu budou hned!
Jdi si lehnout jsi již odstín
nechceme tě vyhánět!

Jen se přikrej radši víkem
ať tě už není vidět!!!
Autor Miroslav Deadhead, 13.12.2005
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Káždý den není posvícení.Někdy málo,znamená víc.Jsou dny kdy již nechceš nic. Přesto lépe je býti Živ!!

02.04.2006 12:33:00 | Black T.A

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí