Pan Smrť

Pan Smrť

Anotace: ...

Hledíš Smrťákovi přímo do tváře
Na tvůj papír života
Vylil se inkoust z jeho kalamáře
Bílá lebka těsně před nosem
A tech pár zubů co mu zbyly
Na tebe smějou se
Už tě ani nezajímá
Ta jeho ostrá kosa
Ani ten hnusný sliz
Co kape mu z nosa
Díváš se na kostnaté tělo
Na jeho propadlé oči
Jedna otázka tebe trápí
A to jak....
Temná ikona básnického směru
Teď se již jen jizlivě směju
Já si vybral v této době
Jinačí cestu
Autor JohnyD., 09.03.2010
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: Anura, divoska_jaja, Cassée Moteur, Slup, jakubisko, ilona, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí