Naivní radosti

Naivní radosti

Anotace: ..

Sbírka: Noci duhové

Naivně
věřím pořád tajně
na spousty
maličkatých zázraků

Na slunce
jež schovává se do mraků
na pravou lásku
dávanou plnými hrstmi

Na náhody
šťastné
i ty co zdraví pěstmi
věřím na vnitřní krásu

Na déšť
přinášející
občas něžnou spásu

Věřím na přátelství
obnažující
duše dalším lidem

S ledovým klidem
věřím na ohně
plápolající dýmy
hřejivé

Věřím
na verše a rýmy
na jejich kouzlo
psaného slova
podmanivé ale nevinné

Na slunce
jež vyjde znova
bude duha
obloha něžná
večer ji uzavře jako pouzdro
do tmavé noci

Věřím
že dobrým lidem
se vždy dostane pomoci
že zvítězí pravda

Věřím
že je skvělé
mít život ráda
Autor Lioness, 09.03.2010
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: kaaamiiii, Taog, hašlerka, Psavec, enigman, labuť, Květka Š., Larey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život proSTě za to stojí!

10.03.2010 21:35:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí