Kráska

Kráska

Anotace: pro Jižyho...

Spícího přišly navštívit podivné ženštiny,
prý ať se nebojí, je to jen na chvíli.
Ta první u dvěří lůžko si ustlala,
druhá zas pod stolem sama se schoulila.
Třetí, ta nejhezčí, na něj se usmála
a jestli může spát vedle něj do rána.

Podlehl jejímu tajnému úsměvu.
Lehce se vymění tělesnost za něhu.
Celou noc znovu a znovu jí podléhal
a ráno, když první kouhout den zavolal,
vsatal, zas navlékla černý svůj plášť.

Prý ať se nebojí, že přijde zas,
se dvěmi sestrami smrt chodí včas.
Autor Divoženka, 13.12.2005
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu krásné. Někdy bych chtěl, aby přišly všechny - užít si a potom konec, zapomnění.

23.02.2006 06:14:00 |

Hmmm...dobré je to dobré. Jenom pár zádrhelů, ale pohoda. Měj se krásně. AhoY

13.12.2005 20:00:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí