TAK TOHLE MI UŽ NEDÁVEJTE !

TAK TOHLE MI UŽ NEDÁVEJTE !

Anotace: moje (a vaše) čistě subjektivní pocity :-))

TAK TOHLE MI UŽ NEDÁVEJTE

Já ochutnal jsem kořalky
a byla jemná,znamenitě,
jak když matka hladí dítě,
jak pavoučí sítě,
co ráno,v lese vlají do dálky..

A z tabáku jsem potáhnul,
byl silný jako podzim v poli,
jak když voda vtrhne do údolí
a nezastaví před topoly,
byl silný jako stádo mul..

A života jsem ochutnal,
a bolel jako první pád,
jak promáčený listopad
a smradu jako rybí káď,
chuť měl jako ze dna kal,
co hubu zkřiví,jícen stáhne,
břicho sevře,střeva táhne
a div,že jsem se neposral!!
Tak tohle mi už nedávejte!!
Autor Houda, 10.03.2010
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: Divoženka1, TetaKazi, CRASH, Květka Š., 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí