MOJE ČEST

MOJE ČEST

Anotace: Katův měč!

Proč jen brousíš svou si práci
snad zas někdo nezemře
dej pryč svoje ostré hroty
každý může chybu, věc
přeci nějak jinak dohnat.

Jsem jen placen za svou činnost
nemohu mýt tupý meč
nesmí nikdo mojí chybou
dlouho cítit svou bolest
musí cinknout moje čest!

Soudce kouká na mou ostrost
to on hladí lisdký osud
kat jen dělá svůj ůkol
je to pouze lidský stroj..
Autor Miroslav Deadhead, 13.12.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí