Konečná

Konečná

Anotace: ...

Srdce mi buší v palci levé ruky.
A možná mi tam tepe bolest.
Od toho jak mě kousnul.

Jsme vyhaslé paprsky slunce.
Skryté ve stínu zmírající vrby.
(A odejít jsme musely samy.)

V noci jsou krásní.
Páchnou hnilobou zla
a nemají lidskou podobu.
Jako děvka s ladnými křivkami.
Ale bez prsou.
Prsty si hladí boky
a nám je na zvracení.
(Co je to dneska se světem?)

Najednou už nejsem ateista.
Našla jsem boha v jejích očích.
(Nikdy mě nepodvedla; jistota.)

Už nehledáme smysl.
,,Rozumíš?“
,,Ano.“
Autor Holly-EnD, 10.03.2010
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí