Sestry

Sestry

Anotace: Často nerozeznatelné sestry...

Leč přístupná všem jest,
často volí lidé sestru její,
a využívají ji jen když chtějí,
nechávají tím zlobu kvést.

Sestra její proradná a zlá,
přesto tak snadné ji využít,
a dobro veškeré tím zahubit,
však dokáže být i milosrdná.

Tak proč se zdá býti tak vzácná?
Vždyť na světě je jí dost
a opak její vzbuzuje jen zlost.
Když ona je tak čistá a krásná.

Tak ve správných stopách běž,
a nesejdi ze správné cesty -
ty dvě jsou nerozeznatelné sestry,
jedna je pravda a ta druhá lež.
Autor knedlajz, 10.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., Houda, CULIKATÁ, Javavia, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, docela pravda. Pěkně napsané.

10.03.2010 20:40:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí