Jednou...

Jednou...

Anotace: Jednou...co?

Jednou...

Myšlenkami vzletnými
zbrázdím kouty světa
za doteky letmými
vyjde z úst mi věta:

Zákrut řeky, bělmo očí
radit pozdě - pomysli
hrouda rodná že se točí
....
a všechno jsou nesmysly !

Perem psáti, vzdorně tlachat
v duchu rázem dobýt svět
smát se dlouze potom plakat
v rozmanité škále vět

Slova prázdná, kapka deště
verš za veršem chrlit,
poeta být přičemž ještě
lze češtinu mrvit.

Podstata tkví v nepodstatě
život zkrátka žitím jest
pohřbi své sny na lopatě
hledej jednu z dalších cest...
Autor Uhel pohledu, 10.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí