na-z-vracení

na-z-vracení

Vrací se to
zpátky z útrob jako opilcova snídaně
podvědomí koketuje s myšlenkou
na odchody ze společnosti
-a žádnej comeback se nekoná-
odesilatel neznámý
a pošta zaměnila příjemce.
MÍJENÍ?!
ne
scházeli jsme se na špatných místech
a teď už je nenacházíme...
Ochody ze společnosti.
Dopisy, které mě nezastihnou
a návštěvy
které nepřijímám.
Odpadlíci
kteří mají potřebu vracet se na známá místa.
a znovu
na-z-vracení...
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 10.03.2010
Přečteno 246x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, dandelion-meadow, Zpátky, její alter ego, labuť, enigman, CULIKATÁ, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí