Smutek

Smutek

Anotace: ...

V očích třpyt slz,
a na víčkách čerň.
Stýská se stýská
po tobě jen.

Na tvářích žal,
a na rtech mých sůl.
Copak to nechápeš?
měl´s být jen můj.

Na prsou bolest,
a v žaludku prázdno.
Proč jsi mi říkal,
má jediná lásko?

V hlavě vzpomínky,
v uších tvůj hlas.
Říkal si nečekej
neztrácej čas.

V myšlenkách smutek,
a místy i pláč.
Který se proplíží,
na mou něžnou tvář.

A pálí….
Autor lvíče, 10.03.2010
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Psavec, Šerák, hašlerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na smutnou notečku.

11.10.2010 22:18:00 | Psavec

Hej, smutku smím-li ti tak říkat
nechceš si přijít zanaříkat
nezbylo nic z té hezké chvíle
však věř, že lásky přijdou jiné.

11.03.2010 19:15:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí