vzorný chlapeček

vzorný chlapeček

Anotace: když mi v hlavě mrdá

čím dál víc mrdá
hlava ta se zvedá
do výše do oblak
rychleji než ten vlak
vymejšlím blbosti
dopřávám radosti
sobě i též tobě
jdu proti té době

co by me krotila
skoro mě dusila
abych já byl svázan
řeteězem uvazán
k zemi a na pevno
nekoukal na porno
byl vzroným chlapečkem
pro sebe blbečkem

aby mě přijmuli
kousek mi uzmuli
ze mě i z mého já
co volnost rádo má
tak si chce jenom plout
před chůzi klidně zout
ty věci zbytečně
když budou skutečné

ale však když nejsou
dobře se mi nesou
když je sám vytvořím
jinej už nevěřím
a tak je vytvářím
do nich se ponořím
aspon se nenudím
dokonce i vidím

ty věci báječně
chovám se netečně
ke všemu okolo
čo bolo to bolo
já si chci užívat
ke slasti vyzývat
nocí i také dnem
s tím svojím slakým snem
proplouvat životem
nebýt jen otrokem
Autor ostuda lidstva, 10.03.2010
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí