PO KAPKÁCH

PO KAPKÁCH

Anotace: /unáší mně strach.../

Po kapkách
možná jen je to asi sen
když hledám ho v okamžiku
svou černou optiku
navracím tak ven
když na mně padá strach
je v zákoutí vteřiny
jen pro kus odměny
hledám ta slova
hledám svou bolest
po kapkách.....
nutí mně plést
ta hloupá múza,
křídla hrůz
nestačí nést
nebude kvést
už žádný blues
já vím a ty se ztrácíš
ZTRÁCÍŠ....
.......po kapkách....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jarka, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí