Zelený list (Marihuana)

Zelený list (Marihuana)

Anotace: ...

Až znovu vyjde slunce
a další den bude v dáli,

já navštívím svět,
kde se všichni vždy jen smáli.

Splní se mé sny,
ale náhle přijde čas,
kdy tohle kouzlo vyprchá
a já se vrátím mezi vás.
Autor Pučik, 11.03.2010
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Marry01, rezina, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí