Za oponou

Za oponou

Anotace: Čert ví...?!

Vztah dvou lidí sexem podložený,
kde city byly odloženy,
toť začátek nás dvou,
zakrytých oponou.

Večery a noce spolu strávené,
pro mě chvilky nádherné.
Jen zamilovanosti, té já se vyhýbám,
jak dlouho to však pohlídám?

Oči, úsměv, polibek i objetí,
někdy to lehké dětské dojetí,
to zbožňuju v té tvoji tváři,
ty můj úžasný sanitáři.

Vztah či jen pouhé poblouznění,
jeden druhým okouzleni.
Kudy povedem životy naše,
o tom stále mlčíme-jsme tiše.

Jednou však přijde chvíle, kdy budu chtít víc,
znát tvůj rub i života líc.
Budeš pak mlčet nebo lhát?
budeš i můj chtít znát?

Otázek plno, odpovědi neznámé,
má povaha to dlouho nezvládne.
Vím, že pak budu já, co bude litovat,
ať už Tě budu nenávidět či milovat.
Autor KLARISA, 11.03.2010
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Elisha, 4LJFilip, Patrik Mališ, honnnzik, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak..=)

03.09.2010 20:09:00 | KLARISA

Vím o čem je tahle báseň, lepší něco, nežli nic .

16.08.2010 21:22:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí