Neušpiň si gatě

Neušpiň si gatě

Anotace: 11032010

nějakej člověk jede
ve vybavenym autě
a ve vší svý ožralosti
naboří lampu plnou rychostí

vypadá to fakt špatně
auto začne hořet, i lidi
v něm jsou mrtvý, omdlelí
a uhořelí

davy se sbíhaj a se zájmem
s okem na čočce sledujou
marnej zápas ožralýho řidiče
s živlem a bezpečtnostním pásem

strašnej křik prolomil ticho
když plamínky polechtaly omdlelí,
ksakru, to auto hoří už ošklivě
a lidi se baví, okolo jen čučí

vytaste kamery
a natočte to
trápení s živlem a
bezpečtnostním pásem
natočte to
jak řvou
a snažej se dostat
ven

možná budete spokojeni
když video co jste
natočili, na internetu
dosáhne
vysoké
sledovanosti
Autor humus, 11.03.2010
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: CORONATION, ewon, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí