Pološílená?

Pološílená?

Smát se či brečet?
Proč nejde ani jedno?

Smát se a ronit velrybí slzy?
Polykat nevyslovená přání
s notnou dávnou ironie.

Brečet a nechat zářit hvězdičky v očích?
Nebo plamen uhasit
plivnu a bude klid.

Smát se či brečet?
V pološílenství ztrácet svou beznaděj
a nalézat sametovou smyčku.

Na které jsem dávno oběsila svá tajná přání
a bláhové sny.
Autor Satha, 11.03.2010
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: dream in emptiness, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se mi líbí, koment jsem dal do vzkazu. ST*!

12.03.2010 22:55:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí