bývalá a stále aktualní

bývalá a stále aktualní

Anotace: jen tak pro radost

Za tvé ouško zarovnám ti vlásky,
tak abych tě neprobudil.
v hlavě mi zní nezbedné hlásky,
rád bych se z tvé studanky napil.

Políbím tě na čelo,
jen tichounce zavrníš.
děje se něco co by nemělo,
v krvi mi koluje chtíč.

Tma sice všechno skrývá,
ale i tak tě vidím nahou.
hold tak už to bývá,
když už si byla mou drahou.

Co ti mám dále šeptat?
možná se i stydím.
bojím se snad sebe zeptat,
že s tebou rád lože zdílím?

Odpověd je velmi snadná,
je doba co tu ještě nebyla.
pro mě si prostě úžasná,
a to hra teprve žačala!
Autor Zeminov, 11.03.2010
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí