Vitríny

Vitríny

Anotace: ...

Když mechaničtí obři pohánění zlobou,
bourali domečky z karet,
já seděl v parku a krmil apatický havrany,
krmil jsem je i tenkrát u tý továrny na duše.
A to je kurva dobrý!
Bude je krmit pořád, i když to srdce bolí...
Autor Rasputin.m, 11.03.2010
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí