Ruleta

Ruleta

Anotace: xxx

Potácím se mezi světy,
jako slovo ze souvětí
Poničeni nebytím,
lží,zrcadlem rozbitým

Mezi světy,kde se zmítá
stále tatáž zhaslá hvězda
V poloprázdnu
Bez světla

Světy si však nespletla !

Hloupá hvězdná ruleta,
smazala ji z hvězdné dráhy
Přeškrtnutá kometa

Srdce ztěžkla,staré fámy
Už nikdo nesmí pochybovat,
každý v sobě chce se schovat

Zhasnout všechny mléčné dráhy
Autor Chránič Zubů, 12.03.2010
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, Gabrielle, už nemusím, Lylča, CULIKATÁ, ziriant, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí