Noční můra

Noční můra

Anotace: ....

Noční můra ohavná
celou noc až do rána mne trápila
křičící těla hořící, ponurá pustá krajina.
Sup na kočičím hřbetu sedící, zarytý drápy
muž s dýkou stojící v černé kápi.
Strach mne jímá, neboť toho všeho uprostřed
stojím v bílých šatech a ruce mé jsou od krve.
Vítr se zvedá v hrobovém tichu
není zde míru, není zde smíchu.
Zbořená města zalitá svítáním
červánky kryjí krvavé zmítání.
Chci se hned probudit
však něco mne drží v téhle krajině
cítím utrpení světa, jak topí se v hlubině.
Nemohu pomoci zastavit zmítání
jsem totiž obětí lidského strádání.
Jsem jenom střípek celé té skládanky
krvavé ruce utírám o šaty
a hledám naději poledem na nebe
smrt si jde pro mne
jde si i pro tebe.
Autor ninive9, 12.03.2010
Přečteno 233x
Tipy 14
Poslední tipující: harmony, labuť, Psavec, Květka Š., Skalsky Pavel, no.signal, CULIKATÁ, UCET KE ZRUSENI, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné..

12.03.2010 17:01:00 | harmony

Skvělá

12.03.2010 14:17:00 | Skalsky Pavel

zlá noční můra ST

12.03.2010 12:06:00 | xoxoxo

...můra jedna ..

12.03.2010 11:18:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí