Kukaččí hnízdo

Kukaččí hnízdo

Anotace: ...

Asi jsem se zamilovala,
má chůzi vojenskou
a talent k lásce od Itala.

Asi jsem se zamilovala,
už vím, co hřeje a co pálí,
nejspíš jsme to ani jeden nečekali.

Protínání a odluky,
city bez záruky,
můžu jen říct: jsem na kluky.

Sfouknu pampelišku
a otrhám kopretině lístky,
tak přitul se ke mně do pelíšku.

Za rok nás bude možná víc,
věřím, že spolu všechno zvládnem,
a stereotyp překročíme den za dnem.

Možná to bude holka, možná kluk,
tichou domácnost pohltí hluk,
miláčku, poslouchej a napni Amorův luk.
Autor Inge, 12.03.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ku kuk...

13.03.2010 00:00:00 | enigman

Moc hezká:-).Tak hodně štěstí:-)

12.03.2010 15:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí