Hádanka

Hádanka

Anotace: V každém znás je nepředstavitelná síla. Ne každý ji ale umí využít ve prospěch všech.

Všechny Tvé šílené představy
Jako věž z kostek vystaví

Je silou, která láme skály
Přináší na svět ideály

Je oceán bezbřehý
A nekončící horizont
Je ZBRANÍ mezi zbraněmi
Je rukou volnou prostou pout

Má sílu vesmír obejmout
A poznat nepoznané
Všem snům život vdechnout
A bortit pravdy věky staré

S ní máš všechny možnosti
Všech rozkoší království

Studený oheň a horoucí led
Nekonečný život, spravedlivý svět

Je nejvyšší formou svobody
Je pták plachtící nad stromy

Je další krásná milenka
A do vesmíru letenka

Je…

PROSTÁ LIDSKÁ MYŠLENKA
Autor Jan Čihoský, 14.12.2005
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do vesmíru letenka:o)tak to musím přemýšlt o 106, abych se vypravila na takový výlet:o))fakt je to moc milounké a hezké. Pa Sunny

19.12.2005 18:35:00 | Sunny

moc pěkná báseňka. a moc výstižná

14.12.2005 18:52:00 | Nausika

Tak mladej a krásně hloubavej!!!

14.12.2005 13:18:00 | Krtica

Ta je ale pěkná a moudrá, vážně paráda.

14.12.2005 12:11:00 | Hančí

...Paráda...!

14.12.2005 11:06:00 | wsax7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí