Půlnoční

Půlnoční

Anotace: ...pro M.,protože on je báječnou inspirací...

Když dostihla mě večer múza
už chtělo se mi spát...
...v posteli bylo rozestláno,
ale nešla odehnat...

Prý za to můžeš Ty
a ten Tvůj smích...
Tvoje oči
a oheň v nich...
(tak sedla jsem si nad papír a čekala...)

Seděla jsem dlouho,
možná do konce věčnosti...
...a ona mi šeptala
do ucha...no,i nemravnosti...
(Bože...jak já jsem se styděla)

Konečně jsem pochopila,
kdo je mojí inspirací,
a po včerejším setkání
múza zas se ke mně vrací...
(a za to Ti patří velký dík!)
Autor Písklátko, 12.03.2010
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí