Jarní stesk

Jarní stesk

Anotace: Přeji víkend smíchem provanutý, žádný den ničím krutý, jen lásku v srdcích propletenu a k pozitivu, když už změnu ...

Jarní stesk

Na šatě večerním, svítícím novostí,
tančí stíny v tónu švestkový květ,
s půvabem a nonšalantní lehkostí,
podobám se bílému obláčku,
vroucí píseň rozechvívá mé karmínové rty,
otvírá brány do země zpěváčků,
každé slovo prodchnuté vášní a v něze city,
s lítostí pohlížím k obloze, kde tuším v mlze,
tajemné obrysy provázené jarem terasy,
zrakem za temný obzor smuténkové strže,
steskem znavena od kotníků až po zlaté vlasy…
Autor toužím.jít.dál, 12.03.2010
Přečteno 258x
Tipy 12
Poslední tipující: malá slečna, Paulín, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stesk se ztratí
a slunce Ti radost v srdci
zese vrátí.

12.03.2010 21:42:00 | Paulín

Slunce zas zasvítí
na vlasy Zlatovlásek..

12.03.2010 18:18:00 | Květka Š.

šat z hvězdoviny

12.03.2010 18:12:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí