Perspektiva

Perspektiva

Anotace: trošku bláznivé..

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Pozorovat život svůj z perspektivy ptačí?
Na to vám mí přátelé, jen sny nepostačí.


Vyleťte si nad louku, plnou vlčích máků.
Spadnete pak, na tuty, někam do bodláků.


Popíchanou dušičku sexem zalepíte.
Proč bodláky píchají, to se nedovíte.


Bez lásky se milovat, k čemu je to, nevím.
Jako frigid bez chuti asi se vám jevím.


Slova velká činy nule se rovnají.
Když se dva milísci, z chatu pak setkají.


Tvářičky jako dvě růžičky rudé.
Z debaty o lásce, jen málo zbude.




Podobni králíkům do práce se dáte.
A pak se zmateně: "Proč to je-e?" ptáte.


Odpověď nenajdete.
Smutni odejdete.


A proto radím vám drazí a milí.
Nelítejte nad máky s nebetyčnou pílí.


Sledujte život svůj z perspektiv šneka.
Co se jen tak plazí a zřídka heká.


Nesmyslnost slov mých si k srdci teď berte.
A s životem bez lásky dravě se tu perte.
Autor Moniska, 12.03.2010
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí