Svět o čem je

Svět o čem je

Anotace: je to jednoduché...

(Všímáš, zas jeden z víceslovných názvů)

Sice vůbec nevím, co má jako znamenat,
kde se tady vzal, možná měl důvod,
skrývat tam těch několik podtémat,
u těch věcí, co nikdo nezná původ.

No tak dobře, je to vlastně o lidech, co potkáš
a pak se s nimi rozejdeš a prohráš
a o lidech, co řeknou tobě a ty jim řekneš
a je to o tom, jak se pak docela sekneš.

A o tom, co se dozvíš , kam s nimi půjdeš,
kolik společných kroků s nimi ujdeš
a co budete dělat, nejlepší je nic,
jen poslouchat tlukot srdce toho druhýho.
Už nejde přát si víc.

Že musíš být ve správné chvíli na správném místě
a jak se zachováš, plaše či sebejistě,
podle toho potom na těch místech jseš,
ať chceš nebo nechceš.

Vlastně je to nějaký kolotoč, Riesenrad,
je na tobě ke komu si přisedneš, stačí jen jedinkrát,
udělat chybu a padáš
a je to na lidech, kdo tě chytne
a jak rychle se poskládáš.

Ono totiž často nikdo nechytá.

Tak o tom je
všechno.
Autor Jiná, 12.03.2010
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Philosophic Theory, 4LJFilip, ilona, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí