Striptérka

Striptérka

Anotace: ...

Vyndám svý karty,
budeme hrát fér.
Naostři hroty,
chceš-li už dnes ber.

Tělo já ukáži,
duši si schovám.
Odmítnutí mě uráží,
dnes nebudeš sám.

Budu tvá striptérka,
jen pro tuhle noc.
Tvá na hraní panenka,
neboj... nebudu tě stát moc.

Ukradnu pro sebe,
skleničku citu.
Díváš se do nebe,
já mizím... už nejsem tu.

Byla jsem tvá,
jen na malý okamžik.
Zítra mi zas jiný dá,
norkový kožich.
Autor Striptérka, 12.03.2010
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip, WAYWARD, PPetrushka, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí