Pes nejlepší přitel člověka

Pes nejlepší přitel člověka

Anotace: :(

Pes nejlepší přítel člověka


Můj se ozval hlas,
když vypršel tvůj čas.

Mé slzy tekly po tvářích,
když tobě se ozvalo to kruté stáří.

Očí ti pomalu vyhasínaly,
ale ještě jsme si povídali.

Srdce tu tiše bouchalo,
jakoby se toulalo.

Do očí se ti naposled podívám,
s tvou duší dokonale souznívám.

Vidím v tvých očích klid, oddanost a lásku,
tvůj život už visí na vlásku.

Vidíš už jen tmu a líně dýcháš,
teď je poslední chvíle co můj hlas slýcháš.

Zastavil se ti dech právě teď,
kdy objal jsem tě naposled. Vzleť!

Leť do nebe, Joly!
A neboj nezapomenu na tebe!
Autor LordSet, 12.03.2010
Přečteno 376x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, zelená víla, Psavec, CULIKATÁ, ir.is, WAYWARD, Neldor
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ještě pořád mám a tuhle chvíli si nedovedu ani představit..

15.03.2010 15:34:00 | zelená víla

Smutné když odchází kamarád a přítel.

13.03.2010 18:44:00 | Psavec

Mám labradora a rotwajlera...není nad upřímnou psí duši a bezelstnost.ST!!!

13.03.2010 05:56:00 | Acham

...měl jsem Maxe ST

12.03.2010 21:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí