Myšlenky...

Myšlenky...

Anotace: ...nebo něco na ten způsob

Říkáš pravdu
A přitom pohledem uhýbáš
Chodíš máš otevřené oči
A tvrdíš že sníváš
Myslíš že žiješ
A přitom se tu ploužíš jak zombie
Rád se směješ
Ale tím slzy nezakryješ
Kde jsou ty dny
Kdy se smál
Čas je všechny vzal
Pohltil, zneškodnil
I tvé tajné sny
Ve spirále se točíš
Sem tam a zase zpět
Zase na začátek
Chceš vypadnou
Z cyklu života
A smrti
Nemyslíš na nic
Jen na to co bude
Nebo na to co bylo
Stále se tvé srdce
On minulosti nic nenaučilo
Jen praskat
A pod tíhou smutku pukat
Silná osobnost
Co občas se změní
V sraba a hledá
Domeček kraba
Z dobré nálady
Na špatnou, skáčeš hned
Takové změny nálad
Nejsou žádný med
Na růži se směješ
A přitom vidíš ostrý trn
Kůže příjde ti hebká
A zároveň od jizev drsná
Smrt zdá se tak vzdálená
A přitom pořád zblízka
Na tebe čeká...
Autor JohnyD., 12.03.2010
Přečteno 331x
Tipy 15
Poslední tipující: Anura, divoska_jaja, ilona, Slup, dream in emptiness, Psavec, Cassée Moteur, jakubisko, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

12.03.2010 23:39:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí