Kolaborace

Kolaborace

Mé srdce,
ty jedový zrádče.
Vyměnit duši za kus čeho si?

Čeho si, co chutná hořkosladce?!

Mé srdce,
ty kolaborante smyslu!
Vyměnit duši za emocionální slabost?

Slabost, jenž stáhne nás ke dnu?!

Mé srdce,
ty flákoto masa!
Však na to tvrdě doplatíš!

Žel bohu - duši mi to nevrátí..
Autor Satha, 13.03.2010
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: CORONATION, Taog, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí