Dárek U 235 a konec lidského lidstva

Dárek U 235 a konec lidského lidstva

Anotace: o lidstvi, o božství, o třiceti stříbrných, o Uranu a o Prasečím ocásku...

Letěl ďábel
dát Bohu dárek.

Letěl ďábel
dát Bohu dárek.

Koupil ho za pár rajských marek....
Letěl ďábel mnoho dálek.

Kudy k Bohu letěl,
tam rozpoutal vřavy válek...



Však vševěducí Bůh,
je vševědoucí,
On vyslal svého anděla,
zadržet Lucifera.

A jiný anděl kreslil,
kolem Boha třímetrový kruh,
kreslil ho, kde se jen pohl Bůh,
a do něj nikdo nemohl.

Tu dostihl jej nad mořem,
a rval se sním
i bil se s ním bil,
ze všech svých sil,
i trval boj mnoho chvil...

A v bitce té,
andělsko-ďábelské,
šestisetšedesátéšesté...

On chtěl
praštit anděla
však, on neměl prázdnou pěst,
a proto upustil dárek,
jež zapříčinil Odyseu cest...

A dar Bohu
padal a padal
U padal
23 padal níž 5

Anděl rohem ďábla
bodal a ďábel anděla
brkem lechtal

Oni jako rozzuření
býci, kde býk býka bije
bušili se hlava nehlava
a kyje...




Tam, kde dárek dosedl
jako kukačka a straka
zlostně vykřikl
buch
krá a prásk, prásek!!!
a konec všech lásek!!
Prasečí ocásek?



Tam teď pomník
Hirošimi leží
-rozsypané skla
a mrtvoly
těl a věží...



"Co Boží je Bohu,
Co císaře to císaři!"
Skliď si člověče,
co jsi zasel...
a konec všech hesel.


Bum, prásk
a prásek
konec
křídel
mincí
a lásek!
Autor L. Šebestián Borský, 13.03.2010
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, WhiteSkull, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí