tušení

tušení

Anotace: večer

Vemku hraje meluzína
já už mám jen flašku vína
zajmavé je tohle klima
pada sníh je strašná zima

všude kolem okoko i
v dáli slyším vyjí jak psi
jen tak toulám se ulicí
s mírně opilou palicí

Přemejšlím kde chlast seženu
představuju si tu pěnu
jak na pivu krásně stojí
pak pocitím lásku její

jenom loknout osvěžit se
toť blbost chci ožrat se
a tak táhnu mezi lidi
mám je rád jak němce židi

musím tenhle problém přežít
jestli si chci večer užít
a tak sedám do ustraní
proč bych měl mít naky sraní

cigáro si zapaluju
všechno kolem ignoruju
jenom pivo já cigárá
za chvíli sem už na kára

všask nakonec sem se zrušil
ještě víc než sem to tušil
sic už nemám flašku vína
nehraje už meluzína
však já se mám strašně skvěle
když usínám s chlastem v telě
Autor ostuda lidstva, 13.03.2010
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: Iv, ilona, Dev_LATea_princess, malá slečna, Mraveneček, Houda, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úniková co?

21.06.2010 23:26:00 | Iv

Bodík opět za upřímnost...:-)))

13.03.2010 16:04:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí