...

...

Anotace: Něco k zamyšlení.

Všem mladým lidem chtěl bych říci
že o životě hodně vím
a tak než osud zhasne moji svíci
o své poznatky se rozdělím.

Však nejsem žádný mravokárce
já nežil podle šablony
tak dejte si pozor na všechny zrádce
i když se Vám slušně ukloní.

Já neřídil se touto radou
a život jsem snadno utratil
i ti nejbližší pod nohy klacky kladou
tak přišel jsem o to o čem jsem snil.

Dobře zvažujte komu věnujete svoji přízeň
i ten kdo říká miluji pak může zrádcem být
nikomu nepřeji tu hroznou trýzeň
pak zbývá jet trpět a nebo se spít.

Je tolik lásek ale jen některá je pravá
já sám jsem víckrát uvěřil
vím...to v životě se často stává
ale teď vidím jak život krátký byl.

Pak nic co špatně uděláš už nevrátíš zpátky
život je příliš krátký abys více šancí měl
pak zůstanou Ti v duši jenom zmatky
nic nejde vrátit i kdybys sebevíce chtěl.

Však věřit mi nemusíš
každý je správcem svojich dnů
ale když vše dobře uvážíš
možná se vyhneš nesplnění snů.

Tak všem přeji hodně štěstí
ať už cokoliv se s Vámi bude dít
ať raději Vám kamarád dá pěstí
když nápady špatné budete mít.

03 10
Autor vladyka, 13.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, sestra-konec, Květka Š., CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí-dýchla na mě upřímnost.

13.03.2010 16:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí