Žít v ženě už mě nebaví!

Žít v ženě už mě nebaví!

Anotace: Američan Thomas Beatie prožívá již třetí těhotenství... A co na to gramlavá servírka z Arca?

¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨
Viz:
http://revue.idnes.cz/transsexual-thomas-beatie-je-potreti-tehotny-foe-/zajimavosti.asp?c=A100212_145019_zajimavosti_nh
nebo:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-zajimavosti/131684/tehotny-muz-thomas-beatie-ceka-3-dite.html

Znovu se omlouvám bulvárním serverům, že jim lezu do zelí. Čtenářům Literu pak za poněkud bulvární téma.

Uvádím i link na tematicky související skladbu Zwitter od skupiny Rammstein:
http://www.youtube.com/watch?v=QHkqIyOtuzU&feature=related
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨

Žít v ženě už mě nebaví!
Nač šminky? Na rtech růž?
O třetím teď sním pohlaví...
Chtěla bych bych býti muž.

Ale jenom tam nahoře...
To dole, může se hodit:
Kdybych sám sebou zmagořen
zatoužil plémě zas plodit.

Bicepsy, vousy, ramena
na nožkách pro baletky.
Přes den: tvář mužně kamenná.
Rej noční: s chlapci pletky.

Nač tančit s tácy v lokálech
v tom vyčouděném Arcu?
Raději saju horký dech
a plesám s gayi v parku!

Ďábelským smíchem svědivým
hraju si s jejich chtíči...
Že bobtnám, se už nedivím.
Gramlavost nová klíčí.


Hermafrod jsem, co pomine.
I s kundou zatracenou.
Ženomuž, který povine.
A s Nobelovou cenou.

Děsím se pádu do spárů
médií, paparazzů.
Netoužím zpívat bulváru.
Sagen sie etwas dazu?
_______________________

Dílo jsem zveřejnil již před dvěma roky, při druhém těhotenství pana Beatieho pod hromadným alternickem na
na http://www.epika.epika.cz/index.php?p=dilo&c=17897
Tamtéž zveřejnil diskutující s nickem JvB český překlad textu písně Zwitter
(diskusní příspěvek z 27.03.2008 22:55).
Autor Špáďa, 13.03.2010
Přečteno 457x
Tipy 12
Poslední tipující: Skywalker, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., labuť, hašlerka, CULIKATÁ, zenge, Houda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem divnej
ve své normalitě,
to rád tu přiznávám....

A že se cítím zapeklitě
s pindíkem v hrsti dodávám.

V komfortu
pohlavní neurčitosti
bych jistě žil si mnohem lépe

Vyšukanej byl bych
do krajnosti
sám v sobě zakladatelem
soběstačného lidského plémě

.

13.03.2010 18:27:00 | HarryHH

Nojo... holt kam čert nemůže, nastrčí ženskou /úsměv./

13.03.2010 18:19:00 | carodejka

Kam tímto svět se odvrací?
kde že ty časy starých matrací
a víry jsou...
kdy že nás přikrejou
v nejbližší budoucnosti
ty duchny úchylností?

13.03.2010 17:06:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí