Šálek snění

Šálek snění

Anotace: ...

když mocný závoj barev dopadal na stromy
já bujaře skotačil v nostalgické chvilce.
V rukou držel jsem šálek snění a pil plnými doušky.

barvy se množily neustále, má realita se stala okouzlující duhou,
která měnila okolní dění - sečkal jsem v údivu...
oči jsem na chvíli zavřel, všude byly magické plameny
a divoši posedlí splynutím s přírodou okolo nich tančili
plakali, smáli se, milovali...

já vžil se do té harmonie a tančil jsem s nimi
uhranutý, šílený, s potřebou odhalit vše co není
jsem otevřel oči a naposledy se napil ze šálku snění...
Autor Rasputin.m, 13.03.2010
Přečteno 407x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Duploxxx, ilona, Javavia, Agniezka, CULIKATÁ, sestra-konec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

13.03.2010 22:44:00 | Javavia

Líbí:-)

13.03.2010 19:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí