Ozvi se, až se vrátíš...

Ozvi se, až se vrátíš...

Anotace: Klíče jsem si vzal a cestu znám...

Mám v kapse
lístek jenom tam
a kousek slunce
v podobě tvého úsměvu
zamčený v paměti.
Na dně baťohu
pár věcí pro štěstí,
v duši pocit
z posledního objetí
a v knížce
na kousku papírku
vzkaz od mojí mámy,
co psala už dřív:
Vem si klíče
a ozvi se,
až se vrátíš.
Mami,
je mi líto,
jestli se
kvůli mně trápíš
Přečteno 393x
Tipy 32
Poslední tipující: Jajas, jvacl, PoeziGirl, Descardea, dream in emptiness, Game, Stoneman, Vodoměrka, Angee, ilona, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné a dobře napsané. Myslím, že vůbec není hanba když jsi tu ;)

07.06.2010 10:12:00 | PoeziGirl

skvělá.. až se mi z ní chce brečet..

07.05.2010 22:25:00 | dream in emptiness

To je smutné, a hezky napsané.

13.03.2010 22:47:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí