Svojím pánom

Svojím pánom

Anotace: co si myslite o sile pozitivneho myslenia?

Striasam z pliec
pach smutných rán
a zvliekam sa
z úzkosti
Už nie som niktoš
bez moci nad svetom
Veď svet je môj
je tým, čim si ho spravím
Mám všetko v dlaniach
nie vpísané osudom
lež držiac nitky vesmíru
som sama svojím pánom
Prijímam od seba
vlastné sny
Vnímam ich krásu
každým pórom
Žijem svoje túžby
a modelujem si dni
žiarim svojím šťastím
a presakujem láskou
Prežúvam delikátne sústo
z kuchyne mojej mysle
Ja si vládnem
a plním svoje príkazy
Viem, že dokonalosť prianí
je moja zbroj
do záplavy krásnych pocitov
Autor nova silueta, 13.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, labuť, CULIKATÁ, WhiteSkull, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozitivní myšlení je část úspěchu...

14.03.2010 09:28:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí