Z každého rožku trošku

Z každého rožku trošku

Anotace: To len aby, šak vy viete.....

NOVOŠKOLSKOROČNÁ
Všetko sa do školy hrne ,
Tak si vravím :,,Zas?, do mrne!“
Z Malých Karpát jeseň vanie,
Za chvíľu je víno-branie!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ŠPORTOVÁ
Dneska si už Adidasi
asi neobujem
Pretože od istej chvíle
až tak nešportujem

Občas asi trošku
keď sedím na pivku
Pivko mi vždy zdvihne
tú zdravotnú krivku
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
O VLASOCH
To ,že vám zas vlasy rastu,
verte ,je len vdˇaka chlastu.
To by snádˇ len čert v tom bol,
že by vám nepomohol.
ALKOHOL!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ZDRAVOTNÁ
( hypochonder song )
Každý deň ,keď zhodím kilo,
tak prekvapí ma to milo.
Niekedy ma v boku kole,
trošku mám aj srdce choré.

Gastrodoktor klopí zrak
nadomnou je čierny mrak.
Z EKG mi býva clivo,
krvný obraz tiež je mimo.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
PODVODNÁ
Pod hladinou rieky
tam nerobíš prieky
Do pľúc voda vteká
a dno je pláň mäkká
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
POHYBOVÁ
Pýtaš sa na známych, kde sú?
Predsa isli do fitnesu!
Žiadne rezne ,huspeninu
Ráno ,večer zeleninu.

To sa teraz nosí! Vieme?!
Žiadne tučky už nechceme
Potiť sa v trenkách a tričku?
Dám si radšej borovičku!
Autor džemo, 14.12.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žulím se do monitoru...
jak když u jednoho stolu
vyprávíme, popíjíme,
blbovinky klevetíme...

chjo... ta vůně... pohodová...
nadechuju zas a znova...

01.09.2007 19:05:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí