Téměř zapomenutý aspekt

Téměř zapomenutý aspekt

Anotace: sebereflexe.

jsem tlustý, duševně odporný, levičácký paroubek
co miluje mladou, buržoazní pravicovou dívku
dívku co věří ve štěstí, třeba ve formě peněz
dívku krásnou nad všechny dívky levicové
plní mě žalem, že jezdí do Meetfactory
a že jsem ji potkal v DOXu

a v tomto smyslu je snadné pochopit, proč ji nemohu mít:
protože jsem odporný, zlý a samolibý
kdežto ona je sebestředná, naivní a krásná

nezajímá se o politiku
její srdce dovede se rozbušit
i bez zesměšňování všech ostatních
vypadá dobře v triku
v sukni, již lze zpochybnit
a ve fialových punčochách

sexualita způsobuje
že selhávám ve své politické roli
a politická role vnucená
selhání v životě pohlavním
snad teprve tehdy budu správně levicový
až celé ženstvo i s ní zatratím
a více se zachmuřím

přijde mi: levice že - hnus a hnus,
pravice - erotika zvířat
němé oči němých zvířat,
velké oči, velká ňadra
Autor ludmil, 13.03.2010
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: PavelM, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, ewon, Jeníček., Houda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

g?

23.03.2010 21:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Nerozumíš mým pocitům.

21.03.2010 21:30:00 | ludmil

Ještě jsi zapomněl

"Mučí mě, že si zuby čistí žlutým kartáčkem,
týrá mě, že má pravou nohu kratší,
vzrušuje mě, že má druhý vlas nad pravým uchem kratší než ostatní."

...až půjdeš ty víš kam, něco svého mu vytiskni.

21.03.2010 06:16:00 | myší královna

Omlouvám se, tohle přesahuje skromné schopnosti mého rozumu...

15.03.2010 19:48:00 | Monthy Tamah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí