Vnitřní hlas.

Vnitřní hlas.

Anotace: Poznal a sám sobě pravil, než věděl jak krásné je milovat.

Sbírka: Markéta

Věř lásce,
Nikdy tě nezklame,
jen trošku zabolí.

Vnímej chlapče,
vnímej
Láska přichází,
chápeš tu krásu?
Ne?
Zemřeš ve smutku

Vím co říkám,
potkal jsem lásku.

Je krásná
zermřel bych
nemilovat, znamená nežít

Vnímej tu krásu
ten vítr vtělený ve vichr
je to krása jak to bolí

Když nepoznáš lásku zemřeš,
začni milovat

Zemřeš bez lásky,
zemřeš bez srdce.
Vnímej tu slast
není to past.

Krása je spása
dvě oči krásy,
více než armáda spásy

Vnímej bolest jako krok
přijd a nezastavuj se
láska je krásná.

Netahá za vlasy
léčí.
Tak pojď semnou,
neboj se.
Nezabiji tě

Ukáži ti div,
ukáži ti krásnou noc,
sen v ruce dívky,
život.

Navždy nezemřít,
jen tiše snít.
Jít dál,
milovat.
Autor Carlos, 13.03.2010
Přečteno 409x
Tipy 14
Poslední tipující: FroniXY, mauvais-ange, Gabrielle, Sladkalu, TetaKazi, Házté, Jeněcovevzduchukrásného, Lachailla, sophia92
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké,kdyby nebyla na světě Láska,nemělo by smysl vůbec žít.ST

16.04.2010 22:36:00 | Jeněcovevzduchukrásného

je smutná tvoja báseň... láska je viac o šťastí ako o bolesti asi.. ale je krásne, že ju vnímaš, mnohí ju ani nepostrehnú

14.03.2010 21:15:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí