Možnosti

Možnosti

Anotace: všechna klišé bez nahoty

Kdybych tebou mohla být jen na jediný den
Řekla bych si
Jak moc jsem byla nespravedlivá
Zlá
Majetnická
A panovačná

Vztek střídá apatii
Bezhlesně brečím v rozích pokojů
Dělám
Že mi nic nevadí
I když oba moc dobře víme opak

To všechno kvůli tvým očím
Rtům
Myšlenkám které mi nepatří
Krokům co vedou pryč
A ty se mi vzdaluješ
Na vzdálenost
Kterou nepřeklene žádná ruka

Všechny neukázané city
Bych ti teď chtěla poslat
Leteckou poštou
Expresním balíčkem
Abys věděl...

Kdybys náhodou potřeboval
Hledal
Nebo nemohl najít

Vždycky tady bude možnost mít mě celou
V písmenkách
Ve slovech
Zahalenou do oblaků vět
Co zastřou ti oči

Jen mít ten den navíc...
Autor její alter ego, 14.03.2010
Přečteno 247x
Tipy 21
Poslední tipující: susana načeva, Lukáš Rymeš, ilona, zelená víla, harmony, lennerka, PrinceznaHeliovýchbalonků, enigman, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý ST

16.03.2010 06:40:00 | harmony

Dávám st.

14.03.2010 15:57:00 | Psavec

st

14.03.2010 01:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí