Sen 1

Sen 1

Anotace: ............

on je naprosto šílený
vidí ve svých snech utrpení
křik lidí, krev místo vody
slunce nesvítí, odkaz lidský zloby
z doby, peněz a lásky
přidělává vrásky, svět neni krásný
přesto přirozený, dej mi svůj kus
a nebo zemřeš, jednou se otočíš
budu to já kdo to ukončí....
Autor Vladimír Kočka, 14.03.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí