Plamen lásky

Plamen lásky

Anotace: jak to s láskou vážně je

Plamen lásky

Láska je divoké zvíře
Mezi souhvězdími se ukrývá
Obracíme se k ní v marné víře
Když naděje nám ubývá

Láska má jen sebe ráda
Není jí líto ani tebe
Ráda vidí když člověk strádá
Proto povznesla se na nebe

Láska je divoké zvíře
A já stojím v noci sám
Na kopci pak hoří kříže
Jako oni já v duši plápolám

Když vidíme hvězdu padat
My chceme si něco přát
Může to být lásky návrat
Tak chceme si z ní lačně brát

Na obzoru kříže hoří
A já se k nim vydávám
Má mysl do plamenů se noří
Své tělo k ní přidávám

Láska je skryta v souhvězdích
Kde se sebou se miluje
V uších zní mi její smích
Když oheň mě spaluje

Láska nikdy nevrátí se
To raději zabije
Proto lidé odvrací se
Když je někdo miluje
Autor Jesper, 14.03.2010
Přečteno 195x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí