Reality show

Reality show

Anotace: Dvě reality show, ketré několik měsíců ovládaly naše TV obrazovky.

Reality jako reality
jen ten název se zde liší.
BigBrother nebo VyVolení
lid jsou všude stejní.
Do soutěže přišli jste,
z důvodu stejného - vyhrát!
Vyhrát, toť vaše moto po zbytek soutěže.
Většina lidí co soutěží prošla
zjistila že soutěž není jen o výhře,
ale i lásce a přátelství.
Proto tu teď stojíme na důkaz toho
že i rozdílní lidé dokážou táhnout za jeden provaz.
...
složeno pro šk.akademii
Autor Enigma, 14.12.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí