Trapných pár řádků z MHD

Trapných pár řádků z MHD

Nebudu si lhát
do ticha
...
duši vysvlékám
z jízdenek
a pachutí
MHD
...
pod tou maskou
netknutého
xindlu
který se dívá
z okna ven
je pár veršů
o slavném
umírání
v posteli prosáklé
naftalínem
a touhou
...
řekni proč
tak bolíš
když tě nevidím
v každé tramvaji
víc a víc
proč mě nutíš
plakat co noc
...
ne nemá smysl si lhát
na lásku
...
protože to je blbost
aby mě bolela duše
která je z papíru
a nic neznamená
jen stesk
...
a kolik žen ti vlastně
prošlo náručí
když dnes říkáš osud
všemu co jen trochu
zabolí
...
zkus si jet
sám
načerno
Autor Jasmin de Paris, 15.03.2010
Přečteno 285x
Tipy 23
Poslední tipující: Ollie, B.a.r.b.a.r, Juan Francesco de Faro, harmony, sophia92, Zpátky, Lacosta1, ziriant, vapiti, enigman, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, MHD a chlapi - mocná inspirace.. to vydá na několik sbírek :o)

15.03.2010 12:23:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí