Hudba

Hudba

Anotace: Zase nějaká pěkná básnička...:))

Jen jedna malá nota,
zatoulat se může.
Buď je velká jako bota,
a nebo jako růže.

Ale když se i druhé,
z papíru ven bude chtít.
Bude svobodu mít,
ale my to musíme napravit.

Tak proto se musí pěkně položit,
tak proto musí pěkně stát.
Aby se s němi mohlo naložit,
aby se s němi mohlo hrát!

Ale přece když pak jedna uteče,
co budeme dělat?
Budeme hrát jakože voda teče,
nebo snad máš ty jiný nápad?

To ne,jen další dotaz se mě tázá,
že když uteče nota musí se tam dáti nová!
Toje sice pravda jistá,
ale skladatel má své plány,
a těmi si vždy diváky získá!

Nemáš už otázky další?
Jinak já půjdu ty noty najít!
Já už jsem se zeptala na vše,
Tak mi pak řekni až ty noty budeš mít!

A tak se tužky dohodly,
a milou píseň složily.
A spisovatel s nimi psal,
a dal jim název "já půjdu do světa sám"...
Autor papule, 15.03.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztracené noty, to je pěkný problém, z vlastních zkušeností mohu říci, že bez not se hraje špatně.

15.03.2010 15:14:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí