Žaluzie

Žaluzie

Anotace: Poděkování za jednu stejnojmennou písničku.

Přišla mi pozvánka do nebe
poprvé jsem rád, že půjdu bez Tebe
už zítra ráno tam mám být
jdu se s Tebou rozloučit

Dolej mi zbytek vína
a hudbu nech hrát
snad bude noc líná
a slzy pošli spát

Dávno o sobě všechno víme
a mně ubývá sil
tak dnešní noc jen promlčíme
oči Ti poví, jak rád jsem s Tebou byl

Jen Tě prosím, zítra už nezatahuj žaluzie
ať se mohu dívat, jak se Ti tu dole žije
Autor 68man, 15.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásná:-(

15.03.2010 16:41:00 | CULIKATÁ

Hezká.

15.03.2010 16:13:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí