Sním, že smím

Sním, že smím

Anotace: Tak jako vždycky...

Sním,
o tom, že jednou na mracích budu spát.
Sním,
o procházkách po kapkách.
Sním,
o srdci, co jen pro mne bude plát.
Mám sen,
vpíjet do sebe život tvůj po kapkách.
Sním,
že hvězdy padají jen pro mě.
Sním,
že když je spatřím, můžu si něco přát.
Sním,
že bílé lilie na stole jsou pro mě.
Sním,
s otevřenýma očima, nemusím jen spát.
Sním,
o fialovém koberci, co doma mě vítá.
Sním,
o baldachýnu s nádechem nachu.
Sním,
o dotecích lásky, když ráno svítá.
Sním,
o klavíru v koutě s jemnou vrstvou prachu.
Sním,
o životě jako o hudebním dílu.
Sním,
o oponě a potlesku publika.
Sním,
o životě jako o vrcholném dílu.
Sním,
o slovech, co nikdo neříká.
Sním,
že jednoho dne odletím.
Sním,
že odnese mě temný stín.
Sním,
chci být s ním.
Bude mým.
Nádherným.
Snem.
Každým bílým dnem.
Každou temnou nocí.
S obrovskou mocí.
Jen o tom sním.
Že budu andělem tvým.
Smím?
Autor Prinzeschen, 15.03.2010
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Houda, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné slovní obraty a myšlenky.

15.03.2010 16:24:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí